Fashion

Hvordan få et perfekt bryllup med et stramt budsjett

0

Et bryllup koster penger, men det er mye du kan gjøre for å redusere trykket på lommeboken. Mye handler om å finne ut hva det er verdt å bruke penger på og hvor du kan spare penger. Her er en liten liste som vi håper kan inspirere deg til å se hvordan du kan få et perfekte bryllup på budsjett.

Velg den rette brudekjolen

Det er mange brudekjoler å velge mellom på et sted som JJ’s House og det er mange prisklasser. Finn ut hvor mye du ønsker å bruke på en kjole. Noen drømmer om den rette brudekjolen i årevis, mens andre har få ambisjoner.  

Det kan være verdt å bruke penger på en brudekjole hvis dette er viktig for deg, men husk du vil har ikke råd til alt. Du må ta noen harde valg. Har du god tid før bryllupet, hold øye med de mange salgene på brudekjoler. Det er mange kupp om bare venter på en bevisst forbruker. Husk å skrive deg opp på nyhetsbrevene for å få en full oversikt.  

Begrens gjestelisten

Hver eneste gjest koster penger, så tenk nøye igjennom gjestelisten. Trenger du egentlig å invitere firmenningen din som du har sett to ganger siden du var 10 år gammel?  Det beste er å feire denne store dagen sammen med din familie, din nye familie og felles venner.

Lokalet

Størrelsen på gjestelisten påvirker størrelsen på lokalet og hva slags mat du kan servere. Et sommerbryllup passer perfekt i en hage fylt med blomster og partytelt. Se etter grendehus og små, hyggelige lokaler i tettsteder som kan være perfekt for ditt bryllup.  

Husk a selv om lokalet virker kjedelig og grått, er det mye du kan gjøre med fargerike dekorasjoner. Resultatet kan bli helt fantastisk og alt som trengs er litt arbeidskraft og kreative hender.

Catering eller hjemmelagd?

Ikke vær redd for å la bryllupet være personlig. Har du mange venner og/eller familie, la dem bidra med maten. Dette vil skape en intim og familiær atmosfære. Føler du at du vil ha et mer formelt matbord, sjekk lokal cateringselskaper. Dette kan lønne seg både i forhold til pris og smak.

Husk bare å bestille i god tid, i «bryllupsesongen» kan det være vanskelig å få gode priser hos cateringsselskapet. Noen turer over grensen til Sverige kan hjelp å fylle opp både en bar og ikke minst dekke brusbehovet. Kjenner du noen som bor nærme grensen, spør om de kan ta noen turer og hjelpe med både mat og drikkevarer.

Dekorasjoner

Alt fra invitasjoner, bordkort, blomster og annen dekorasjon kommer i flere forskjellige prisklasser. Jo mer du gjør selv, slik som å dekorere kortene, jo rimeligere blir det. Bruk tid på nettet og følg med på alle salg. Du vil ikke angre og pengene du sparer kan du bruke på noe annet. Du behøver ikke å være kreativ for å lage mye av dekorasjonen selv, bare søk på YouTube, Pintrest og Instagram og du vil bli overrasket over hvor kreativ du kan være!

Common Household Wire Products

Previous article

Analyze and grow up easily

Next article